PROFILE
 
 
Chef: Kobayashi Kobayashi
Born January 26, 1973
 
I learned the basics at a restaurant in Osaka
 
I went to Italy at the age of 21, and toured for 4 years.
Learn knowledge and technology about Italian food culture
from 3 star micherin Restaurant to trattoria.

After returning home, "Ristorante AiDA" opened in his hometown Wakayama

Make accommodation in 2005. Renewed as "villa AiDA"

Received the 2013 Cooking Masters Bronze Award
 
As nonprofit organization activities related to information dissemination,
founding members of "itadakimasu project"
 
 
 
Chef:小林寛司
 
1973年1月26日生まれ
 
調理師学校卒業後、大阪のレストランで基礎を学び
21才からイタリアに渡り4年間、3つ星レストランからトラットリア至るまで
イタリアの食文化について知識と技術を学ぶ。
 
帰国後、故郷和歌山に「Ristorante AiDA」をオープン
 
2005年宿泊施設を作り。「villa AiDA」としてリニューアル
 
2013年料理マスターズブロンズ賞受賞
 
食に関する情報発信に関連する非営利団体活動として、
「いただきますプロジェクト」創立メンバー
 
 
 
 
Madame:小林有巳
大阪の自然派ワインレストランで料理人として働く
2003年独立しフレンチワインビストロ「ル・ピリエ」をオープンする
2005年より「villa AiDA」のマダム&ソムリエとして活躍中